Aanrader: deze 5 sterren camping in Limburg

Wil je dit jaar je vakantie doorbrengen in eigen land? Dan hebben wij een gouden tip voor je, namelijk camping de Leistert. Deze 5 sterren camping in Limburg valt genoeg te beleven. Maar ook in de omgeving van deze camping kun je genoeg doen. Benieuwd welke faciliteiten je hier allemaal hebt? We leggen het graag aan je uit, dus lees gauw verder.

Faciliteiten 5 sterren camping
Zoals we al zeiden, kun je op camping de Leistert genoeg beleven. Zo is er een indoor speeltoestel, bowlingbaan, een sportcafé, subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en een dagstrand met roeivijver. Dit is nog niet eens alles. Neem een kijkje op de website van de Leistert en ontdek welke faciliteiten er nog meer zijn. Daarnaast vind je hier de mooiste foto’s, zodat je goed voorbereid weet wat je kunt verwachten.

Meer weten over deze 5 sterren camping?
Ben je na het lezen van deze blog ook benieuwd geworden hoe het is om te overnachten op deze 5 sterren camping? Boek dan vandaag nog bij camping de Leistert. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de camping. De medewerkers geven je graag meer informatie zodat je precies weet waar je terechtkomt als je een boeking plaatst.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.