Advocaat voor zakelijke geschillen

Soms gebeurd er onverwachts iets waar u op dit moment nog de gevolgen van ondervind. Soms lijken dit soort gevallen niet op te lossen, omdat het u nog nooit eerder is gebeurd. Ook lijkt de situatie uitzichtloos, omdat andere betrokken niet mee willen werken. Laten we in eerste instantie melden dat het niet gek is dat u zichzelf zo voelt. Wanneer u er niet uitkomt en u bang bent de verkeerde keuze te maken, neem dan contact op Van der Putt advocatenkantoor. Dit advocatenkantoor is gevestigd in Venray. 

Van der Putt Advocatenkantoor

Van der Putt Advocatenkantoor is gespecialiseerd in letselschade, aansprakelijkheidsrecht, civiel recht en bestuursrecht. Meer uitgebreide informatie over deze specialisaties vindt u op de website. Wanneer u niet zeker weet of u een advocaat nodig heeft of dat u deze überhaupt kunt betalen, kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur. Deze vindt elke maandag en donderdag plaats op vaste tijden. Voor de tijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Contact

Voor contact kunt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur of bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0) 478 – 55 66 77. De advocaten staan graag tot uw dienst voor het beantwoorden van vragen. Klik hier voor de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.