Appartementen van Goudberg op Terschelling

Op zoek naar een leuke plek om een week, mid-week of een weekend door te brengen met vrienden, gezin, familie of collega’s? Dan is Terschelling een fantastische optie. Niet alleen om het een eiland is waar je veel kunt doen, beleven en ontdekken, maar ook omdat het zo lekker dichtbij is. Dit betekent niet lang reizen en niet veel betalen. En dat terwijl je in prachtige natuur zit en omringd bent door strand en zee. Omdat er zoveel te zien is, is het zeker nodig om er te blijven overnachten. Dit kan in een appartement op Terschelling.

In een appartement op Terschelling

U kunt een appartement op Terschelling huren via Goudberg Appartementen. Er zitten ontzettend veel voordelen aan de appartementen van Goudberg. Het eerste voordeel is de plaats van de appartementen. Doordat ze centraal zijn gelegen kunt u gemakkelijk het hele eiland bereiken. Het tweede voordeel is dat er genoeg plek is voor auto’s en fietsen op de parkeerplaats. Een derde voordeel is dat Goudberg voor u de bagage van en naar de boot brengt, zodat u hier zelf niet mee om hoeft te slepen. Er is internet, een speelplaats en een wasserette. De huisjes zijn geschikt voor 3 tot 7 personen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vakantiehuisjes op Terschelling? Ga dan naar de website. Hier kunt u ook contact opnemen met de medewerkers of direct een huisje reserveren.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.