Baby muurschildering laten maken met contrast

Een babykamer wordt vaak ingericht met lichte kleuren en pastelkleuren. Veel voorkomend is lichtroze voor meisjes en babyblauw voor een jongen. Het is echter zo dat baby’s hier helemaal niets aan hebben. Pastel kleuren en andere lieve zachte kleuren zijn meer geschikt voor leeftijden van minimaal 2 jaar. Het klinkt misschien minder gezellig dan lichtroze en babyblauw, maar u zal u baby een stuk blijer maken met zwart wit en andere strakke contrasten. Dit kunt u voor elkaar krijgen door een baby muurschildering te laten maken bij Rik Muurschildering.

Waarom zwart en contrast?

Een baby groeit en ontwikkelt ontzettend veel in de baarmoeder. Dat een baby nog niet klaar is met groeien zodra het wordt geboren weet iedereen, maar er zijn meer dingen die bij een baby nog niet helemaal klaar zijn. Dit geldt ook voor het zicht van de baby. Dit is nog helemaal niet scherp en zal alleen dingen van heel dichtbij kunnen zien. Zodra het kind beter begint te kijken zal het vooral geïnteresseerd zijn in dingen die nieuw zijn, dingen die een duidelijk contrast hebben en in symmetrische dingen. Dit kunt u terug laten komen in speelgoed, kleren en dus bijvoorbeeld een muurschildering.

Rik muurschilderingen inschakelen

Voor het maken van een muurschildering bent u hier aan het goede adres. Bijna alles is mogelijk in overleg. Neem daarom snel contact op met Rik Muurschildering.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.