Bescherm uzelf

Veilig vrijen is heel erg belangrijk. Het dragen van een condoom voorkomt namelijk een hele hoop ellende. Je kunt condooms aanschaffen bij onder andere drogisterijen en seksshops. Als u niet zwanger wilt raken, dan wordt een condoom aangeraden. Deze zorgt er namelijk voor dat je niet zwanger raakt. Dit is voor bijna 100% zekerheid. De tweede reden is dat het krijgen van een seksueel overdraagbare aandoening bijna voor 100% voorkomen kan worden. Het krijgen van een seksueel overdraagbare aandoening is namelijk geen pretje. Lees snel verder voor meer informatie.

Seksuele overdraagbare aandoening

De naam seksueel overdraagbare aandoening bestaat sinds de 20e eeuw. De naam klopt echter niet helemaal. Deze infectieziektes aan geslachtsdelen kunnen namelijk ook verkregen worden zonder dat u geslachtsverkeer heeft gehad. De naam geslachtsziekte is daarom beter. Een geslachtsziekte is zeer besmettelijk. Deze zijn onder andere overdraagbaar door geslachtsverkeer, orale en anale seks. De ziektekiemen zitten onder andere in het slijm van een vagina en achter de voorhuid. Daarom is het belangrijk om altijd een condoom te dragen.

Condooms kopen

Wilt u zichzelf graag beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen? Koop dan snel condooms. U kunt deze onder andere hier aanschaffen. Lees op de website meer over welke condooms het beste bij u passen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.