Bij Tongo een freelance vertaler inschakelen

Soms komen we in de situatie dat we iets moeten vertalen. Dit kan een nieuwsbrief of een website zijn voor uw bedrijf, zodat u bereikbaar wordt voor buitenlandse klanten, maar het kan ook iets voor u als particulier zijn, bijvoorbeeld het moeten vertalen van een contract of huwelijksakte. Wij kunnen niet elke taal vloeiend spreken en al zeker niet schrijven, daarom kunnen wij gelukkig leunen op de kennis van anderen en een freelance vertaler inschakelen.

Hoe een freelance vertaler inschakelen?

U kunt in contact komen met een freelance vertaler via de website Tongo Vertaalbureau. Dit bedrijf heeft een heel groot netwerk van freelance vertalers. Allemaal hebben ze hun eigen specialiteiten, zodat u voor elke vertaling bij Tongo terecht kunt. Altijd ontvangt u voor de deadline een tekst van goede kwaliteit zonder grammatica- of spelfouten. Tarieven verschillen, maar beginnen al vanaf slechts 11 cent per woord. De service van het bedrijf is erg persoonlijk, maar professioneel. Als u niet tevreden bent over de tekst is dit geen probleem, er geldt altijd een tevredenheidsgarantie.

In contact komen

Wilt u in contact komen met een freelance vertaler van dit vertaalbureau in Utrecht? Ga dan naar de website. U kunt hier contact opnemen en alle belangrijke informatie vinden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.