Camping de Leistert

Bent u op zoek naar een camping om de vakantie door te brengen? Breng dan een bezoekje aan camping de Leistert. Deze 5 sterren camping bevindt zich in het altijd gezellige Limburg. Het ligt nabij diverse natuurparken en diverse steden zoals Weert, Venlo en Roermond. Neem een kijkje op de website van de camping en ontdek het zelf.

Faciliteiten bij camping de Leistert
Heeft u kinderen? Dankzij het subtropisch zwembad en een vol recreatieprogramma wordt kamperen met kinderen één groot feest. Verder is er een indoor speeltoestel, worden er genoeg recreatie-activiteiten georganiseerd en is er een buiten golfslagbad. Maar wat de camping pas echt uniek maakt is dat er een klushuis is. Hier kunnen de kinderen lekker knutselen, timmeren en zagen. Ook is er een midgetgolfbaan, zijn er tafeltennistafels en kunt u een potje jeu de boules spelen. Kortom: er valt hier genoeg te beleven op de camping in Limburg.

Meer weten over camping de Leistert?
Neem eens een kijkje op de website van het park en zie zelf wat u allemaal hier kunt beleven. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan raden we u aan om contact op te nemen met camping de Leistert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.