Camping in Limburg boeken?

Wilt u graag een camping in Limburg boeken? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een camping waar genoeg te beleven valt, nietwaar? Bij de Leistert valt genoeg te beleven. Zo is er onder andere een subtropisch zwembad, een bowlingbaan een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Maar ook in de omgeving is genoeg te doen. Bent u benieuwd wat u hier zowel kunt beleven? We leggen het u graag uit.

Omgeving van de camping
Het grote voordeel van camping de Leistert is dat deze camping op een gunstige manier is gelegen in het midden van Limburg. Zo zijn er diverse natuurparken waar u lekker tot rust kunt komen door te fietsen en wandelen. Maar ook als u een dagje naar de stad wilt om lekker te winkelen of een terrasje te pakken dan bent u hier vlakbij. Ga eropuit naar Weert, Venlo en Roermond om een dagje te shoppen of cultuur te snuiven.

Verblijven op Camping in Limburg
Als u wilt verblijven op Camping de Leistert dan weet u zeker dat u verblijft op een topcamping. Deze camping heeft namelijk 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Kortom: als u een boeking plaatst op deze camping dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. We raden u trouwens aan om niet te lang te wachten met boeken, want zo kunt u nog uit de beste plekken kiezen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en u de medewerkers helpen u graag verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.