Catering, muziek en verkeer regelaar in Rotterdam

Heeft u binnenkort een groot evenement gepland? Dan moet er ontzettend veel geregeld en georganiseerd worden. U kunt hier hulp voor inschakelen, zodat u zeker weet dat er niks wordt vergeten en dat alles goed gaat. Helaas zijn veel bedrijven gespecialiseerd in één bepaalde taak, dienst of product, waardoor het vinden van alle bedrijven veel tijd kost. Gelukkig is daar NHB Services. Zij kunnen alles voor u regelen, zelfs een verkeer regelaar in Rotterdam.

Diensten van NHB Services

Noord-Holland Bewaking services is een bedrijf waar u terecht kunt voor het organiseren van een evenement. U vindt hier alles onder één dak. Dit is bijvoorbeeld de catering omdat u hapjes en drankjes met hebben voor de gasten, daarnaast muziek zodat er gedanst kan worden, toezichthouders om in te grijpen waar nodig, garderobe zodat iedereen van zijn jas af kan, maar ook een verkeersregelaar zodat de auto op de juiste plekken worden geparkeerd. Dit krijgt u voor een laag tarief, omdat NHB Services banden heeft opgebouwd met vele verschillende bedrijven.

Meer informatie

Kijk voor alle diensten, de werkwijze en andere informatie op de website. Hier kunt u ook contact opnemen voor het maken van een afspraak of het achterlaten van een vraag.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.