De leukste vakanties in Brabant

De leukste vakanties in eigen land beleef je in Brabant. Het is dus niet zo vreemd dat jullie een camping in Brabant zoeken. Hier kun je uitgaan van gezelligheid, een prachtige omgeving en het lekkerst eten. Daarnaast is schoon sanitair, een goede accommodatie en voldoende activiteiten belangrijke factoren voor een goede camping. Een voorbeeld van een camping die dit allemaal heeft is camping TerSpegelt in Brabant. Deze camping is uitgeroepen tot ‘Holland Topcamping’ en dat begrijpen wij wel. Wat dacht je van Speelparadijs SterrenStrand, waar kinderen een hele dag kunnen vermaken met zand, water en alle ruimte om te spelen. Ze spelen hier veilig en onder jullie toezicht, want zelf kunnen jullie heerlijk op het strand in de zon zitten. Tieners hangen intussen lekker rond in de Hangout van de camping. Op de werkplaats maken jullie de mooie souvenirs zelf, als aandenken voor thuis. Hadden we al verteld dat de keuze uit accommodaties groot is? Bekijk het aanbod snel online.

 

Iedere dag een ander menu

Samen sluiten jullie de dag af met een etentje. Maar waar? Bijvoorbeeld bij restaurant De Keizer of lekker snacken bij LekkerMakkelijk of LekkerSnacken. Jullie kunnen tijdens jullie vakantie lekker afwisselen met verschillende menu’s. Wanneer je zelf gaat koken kun je alle boodschappen gewoon op het park zelf doen, boodschappen van huis meenemen hoeft dus niet. Er is een volwaardige supermarkt aanwezig waar alles te verkrijgen is. Ook is er een wasserette aanwezig.

 

Kom kijken!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk online vast de foto’s, de virtuele tour en de referenties. Ook staan de receptiemedewerkers klaar met aanvullende informatie en antwoord op je vragen. Deze camping pakt uit met een eigen magazine, de voorpret is dus al begonnen. Laat vooral ook even de kinderen een kijkje nemen, wedden dat ze al bijna hun koffers pakken als ze het zien?

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.