Deze B & B in Frankrijk is een aanrader

Wilt u graag overnachten in Frankrijk? Dat is een goed idee. U kunt hier bijvoorbeeld overnachten om de omgeving te herkennen, maar u kunt hier ook overnachten omdat u op doorreis bent richting het zuiden. Bijvoorbeeld Spanje. Als u op zoek bent naar een goede overnachting om deze reden, dan kan ik u aanraden om bij deze B & B in Frankrijk te overnachten. Deze ligt op een rustige plek, maar vlakbij de Route du Soleil.

Over de bed and breakfast

In Frankrijk vindt u de bed and breakfast La Perle d’Anrosey. Deze bed and breakfast ligt zeer dichtbij de Route du Soleil en is daarom ideaal om op doorreis te gaan. Wilt u niet op doorreis? Dan is het nog steeds een ideale overnachting. Dit omdat het een mooi groot landhuis is met ruime kamers en een mooi uitzicht. Het ligt een beetje afgelegen, zodat het rustig is en u heerlijk kunt slapen. U krijgt ’s ochtends een heerlijk ontbijt om het af te sluiten. Zeker een aanrader dus.

Alle informatie

Alle informatie over deze overnachting in Frankrijk, vindt u op de website. U vindt hier ook contactgegevens zodat u vragen kunt stellen of een reservering kunt plaatsen voor een overnachting.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.