Digitale folders beter voor milieu

Papier zien en gebruiken we elke dag. Het wordt helaas ook heel veel onnodig gebruikt. Papier wordt gemaakt van bomen. De bomen zullen gekapt moeten worden. Dit gebeurt terwijl bomen het leefgebied zijn van veel dieren en deze dieren en wij zelf als mensen de bomen moeten gebruiken om zuurstof uit te kunnen halen. Het is dus helemaal niet verstandig om zoveel papier gebruiken. Eén manier om het verbruik van papier te verminderen is door reclamefolders digitaal te maken. Zo is er bijvoorbeeld uw folder Welkoop gewoon op internet te vinden.

Folder Welkoop gewoon online

U hoeft zich bijvoorbeeld nooit meer te ergeren aan de stapel folders die u elke week op de mat vindt. Deze folders worden door de meerderheid gewoon in prullenbak gegooid. En als u het niet doet, omdat u bijvoorbeeld een nee-nee sticker op de deur heeft, dan doet de bezorger het wel. Naast dat het beter is voor het milieu hebben online reclame folders ook het voordeel dat u niet meer de folders in huis heeft. Daarnaast kun u de folders bekijken waar en wanneer u wilt op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. Het is dus een stuk handiger en gezonder.

Folders.nl

Op folders.nl vindt u alle folders die u nodig heeft. Bijvoorbeeld de folder van de Lidl, Marskramer of de folder BCC. Deze kunt u bekijken waar en wanneer u wilt zonder dat dit papier kost.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.