Documenten en websites vertalen

Heeft u documenten die vertaald moeten worden naar een taal waar u zelf niet mee uit de voeten kan? U kunt dan de hulp inschakelen van een vertaalbureau. Vertaalbureau Tongo is een online vertaler die u kan helpen bij het vertalen van alle soorten documenten en websites. Bij Tongo leveren ze u razend snel een 100% juiste vertaling voor een scherp tarief.

De dienst van Tongo

Bij Vertaalbureau Tongo leveren ze verschillende soorten vertalingen. Voor onder andere het vertalen van juridische documenten, medische documenten, technische documenten en persoonlijke documenten kunt u hier terecht. Vertaalbureau Tongo levert de snelste online vertaalservice en u bent altijd zeker van een 100% juiste vertaling. U heeft persoonlijk contact en er zijn heldere en scherpe tarieven voor iedere vertaling. Ook voor spoed vertalingen kunt u hier terecht. Er werken bij Tongo ervaren en beëdigde vertalers die vooraf ook eerst gescreend worden. Vertalinge zijn leverbaar in alle gangbare talen.

Een offerte aanvragen op de site

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Tongo, het online vertaal bureau? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op indien u vragen heeft. Op de site kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen of gelijk contact opnemen voor een vertaling.

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.