Een mediator in Arnhem nodig?

Heeft u op dit moment een conflict binnen uw familie, met uw buren, met uw baas of met uw ex-partner? Vaak zijn deze conflicten wel op te lossen, maar niet altijd. Soms is het nodig om een derde persoon bij het conflict te betrekken. Een professional die u objectief kan helpen om samen tot een oplossing te komen. Dit is een mediator. Bent u op zoek naar een mediator in Arnhem? Dan moet u bij HG Nus zijn.

Over de mediator

Mensen denken dat zij direct een advocaat en een rechtszaak erbij moeten halen. Echter, dit is vaak niet nodig. Een advocaat en een rechtszaak zullen ervoor zorgen dat u vijanden wordt. Uiteindelijk zal 1 iemand gelijk krijgen en wordt de vijandigheid en het wantrouwen tussen beide partijen erger. Dit is niet de bedoeling. Zeker niet wanneer u nog bij elkaar moet leven, wonen of werken. Daarom wil een mediator op een vrijwillige, persoonlijke, maar objectieve manier helpen om tot een oplossing te komen waar beide partijen het mee eens zijn.

Afspraak maken

Wilt u graag samen met een mediator rond de tafel om de conflicten op te lossen? Op de website van HG Nus vindt u alle informatie over mediation in Arnhem en kunt u via de contactgegevens een afspraak maken en/of vragen stellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.