Een praktijk voor mondhygiëne in Utrecht

Zoekt u een mondhygiënist in Utrecht waar u terecht kan om onder andere uw tandvlees gezond te houden? Dan bent u bij Tandartspraaktijk Staalwijk in Utrecht aan het goede adres. Deze praktijk heeft naast tandartsen namelijk ook gespecialiseerde mondhygiënisten in dienst. Deze mondhygiënisten hebben al enkele jaren ervaring en beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om u te helpen. 

Diensten

Naast dat u hier terecht kunt voor een mondhygiënist kunt u bij dit bedrijf dus ook terecht voor gekwalificeerde tandartsen. Deze tandartsen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van meerdere soorten behandelingen. Zij voeren namelijk niet alleen maar reguliere controles uit. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor een zenuwbehandeling. Maar ook als u problemen heeft met uw tandvlees kunt u bij deze praktijk een afspraak maken om een behandeling te laten uitvoeren. Een voordeel van deze praktijk is dat ze lange openingstijden hanteren.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over Tandartspraktijk Staalwijk en alle behandelmogelijkheden? Hiervoor kunt u de website van het bedrijf raadplegen. Op de website vindt u uitgebreide informatie over de praktijk, haar medewerkers en de behandelingen die zij uit kunnen voeren. Daarnaast vindt u hier ook de contactgegevens die u kunt raadplegen indien u met vragen zit.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.