Een website waar uw liedjes vertaald worden in 2 stappen

Is er een liedje wat u de laatste tijd veel hoort of zelf draait? En vindt u het erg leuk, maar weet u eigenlijk niet precies waar het liedje over gaat, omdat de taal voor u onbekend is? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om erachter te komen waar dit leuke liedje over gaat! Helaas is het vertalen van een heel lied niet heel gemakkelijk. Daarom is de website songtekstenvertalen.nl in het leven geroepen, maar al uw liedjes vertaald worden.

Hoe werkt het?

U kunt in slechts 2 stappen op de website al uw liedje vertalen. U gaat naar de website en komt direct op de homepage terecht. Op de homepage vindt u een aantal vlakken. Deze vlakken zijn bedoeld voor de gegevens van het liedje wat u wilt vertalen en de tekst van het liedje wat u wilt vertalen. U kunt dit gewoon kopiëren en plakken. Vervolgens drukt u op vertalen en een aantal secondes later heeft u de vertaling al binnen.

Niet gevonden?

Het kan zijn dat uw lievelingslied al in het archief staat, maar als dit niet zo is, is het erg makkelijk om zelf een liedje te te voegen. Dit kan via het vertaalformulier wat op de website te vinden is.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.