Ga voor keramische terrastegels

Een perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme terrastegel, dan bent u bij totaaltegel geheel aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk keramische tuintegels. U vindt bij dit bedrijf een groot assortiment aan keramische terrastegels. Deze tegels zijn afkomstig uit onder meer Italië en Spanje. De afmetingen die het meest gekozen worden zijn die van 60 × 60, 80 ×80 en 100 × 100. Een keramische tuintegel wordt gebakken en bestaat uit diverse zuivere minerale grondstoffen. Denk dan aan klei, kwarts, veldspaat en zand. Middels nieuwste productie installaties worden grondstoffen geperst. Hierna wordt de tegel voorzien van prints en hierna afgebakken, gecontroleerd en verpakt.

De nieuwste technieken

Door de allernieuwste en meest innovatieve digitale printers worden de prints op de tegels gemaakt. Deze digitale printers zorgen ervoor dat de prints zeer gedetailleerd zijn. Middels deze technieken is deze tegel niet te onderscheiden van een natuursteen tegel of een houten plank. Daarom wordt er ook steeds vaker gekozen voor een keramische tuintegel houtlook.

Tuintegel houtlook

De houtlook tuintegels zijn niet van het echte werk te onderscheiden. Echter is een houtlook tuintegel veel onderhoudsvriendelijker dan een echte houten vloer. Voor meer informatie kunt u naar de website van totaaltegel.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.