Gebruikte lichtmetalen velgen kopen?

U bent op zoek naar gebruikte lichtmetalen velgen? Wij kunnen aanraden om dan eens een kijkje te nemen in het assortiment van VelgenGigant. Hier is namelijk een groot aanbod van gebruikte, goed onderhouden velgen die nog jaren meekunnen. De velgen worden op  deze veilingsite gezet, zodat u precies het bedrag kunt bieden dat u voor de velgen overheeft. Hier zijn lichtmetalen velgen van verschillende merken, groottes en modellen. Het assortiment bij VelgenGigant verandert continu en dus is er altijd een kans dat uw gewenste velgen zijn toegevoegd. Wanner de gebruikte lichtmetalen velgen van uw keuze er vandaag niet tussen staan, dan kunt u gerust later nog eens kijken. De kans is groot dat uw gebruikte lichtmetalen velgen dan wel staan aangeboden.

 

Welke lichtmetalen velgen kiest u?

Aan welke specificaties uw gebruikte lichtmetalen velgen moeten voldoen? Het is goed om hier van te voren goed over na te denken. De veilingen gaan namelijk snel en u moet wel met de juiste lichtmetalen velgen thuiskomen. Bedenk dus goed wat de maat (in inches) van de velg is, wat de steek van de gebruikte lichtmetalen velgen is en welk seizoen de band heeft. Welk merk en welke maat heeft u nodig? En wat is de profieldiepte de banden? Wanneer u weet welke specificaties uw banden hebben, dan weet u welke velg u moet hebben. Alle velgen van VelgenGigant zijn origineel en gebruikt. U heeft geen onverwachte kosten aan het eind van uw bieding, omdat VelgenGigant geen veilingkosten in rekening brengt.

 

Laat ze bezorgen

Zodra u op de lichtmetalen velgen heeft geboden, kunt u ze binnen een paar muisklikken zelf onder uw banden klussen. Het is namelijk slechts alleen nog een kwestie van bestellen, betalen en laten bezorgen. Dat scheelt u een hoop gedoe en logistieke planning. Wanneer u namelijk op uw velgen hebt geboden en de bieding wint, kunt u aangeven dat u de velgen bij u thuisbezorgd wilt krijgen. Velgengigant hanteert snelle levering vanuit voorraad. Het assortiment wordt elke dag aangevuld. Lang hoeft u dus nooit op uw nieuwe velgen te wachten. In een mum van tijd rijdt u rond met uw nieuwe, gebruikte velgen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.