Goed idee om uw scooter te laten repareren in Haarlem

Met de fiets of op de scooter naar school, werk of naar een vriend of vriendin is erg handig. Deze voertuigen zijn licht, snel en vooral in de stad erg handig omdat ze niet zo groot zijn. U kunt makkelijk overal tussendoor komen. Als u gewend bent om altijd en overal naar toe te gaan met uw fiets of scooter is het ontzettend vervelend als deze stuk gaat. Gelukkig is het heel goed mogelijk om uw fiets of scooter te laten repareren in Haarlem. Bijvoorbeeld door VVR Parts.

Over VVR Parts

Als u wilt dat uw scooter of fiets op een goede plek terecht komt wat betreft te reparatie, dan moet u zeker bij VVR Parts zijn. Deze fietsenmaker in Haarlem heeft heel veel kennis en ervaring en daarbij ook nog eens een fantastische service. De fietsenwinkel is open van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Zo kunt u uw fiets nog voor het werk brengen en na het werk weer ophalen, geweldig toch? En dat 7 dagen per week.

Pick Up & Return Service

Kunt u geen vervoer regelen om uw fiets ter reparatie af te laten leveren bij VVR Parts in Haarlem? Dan kunt u gebruik maken van de ophaalservice. Kijk snel op de website of uw woonplaats onder deze regeling valt.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.