Houten klompen kopen

Een leuk souvenir om te geven, maar het is gewoon ook enorm fijn om als schoeisel te gebruiken? De houten klompen die u bestelt via de webshop van De Hollandse Klompenwinkel. De houten klompen die u via deze webshop besteld worden geproduceerd door ambachtelijke klompenmakers van populieren en wilgen hout. Het assortiment is enorm breed en u heeft dus ruim de keuze uit verschillende klompen. De klompen die op voorraad zijn, zijn vooral de klompen die gemaakt zijn van populieren hout. Bij wilgen hout moet u rekening houden met een minimale levertijd van 1 week.

De voordelen

Het bestellen bij De Hollandse Klompenwinkel zorgt voor vele voordelen. U profiteert allereerst van het feit dat de klompen in verschillende maten, kleuren en designs verkrijgbaar zijn. Daarnaast profiteert u dus vaak van de snelle levering, omdat De Hollandse Klompenwinkel vanuit een grote voorraad kan leveren. Bovendien profiteert u ook van het feit dat u bij De Hollandse Klompenwinkel altijd een zeer goede, maar vooral persoonlijke service geleverd krijgt.

De website

Wilt u graag meer informatie over De Hollandse Klompenwinkel? Surf dan direct naar de website en bekijk hier het gehele assortiment online via hun webshop. Klompen bestellen was nog nooit zo leuk geweest!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.