In Rotterdam een high tea voor 19,50 per persoon

Heeft u een vriendin, een college of familielid al een tijdje niet gesproken? En is het tijd om weer eens wat leuks te gaan doen samen? Dan is het een goed idee om dit te doen onder genot van een lekker hapje en drankje. Dat is lekker bijpraten onder het genot van iets lekkers. Zo kunt u bij Restaurant de Tuin in Rotterdam een high tea doen.

Over de high tea

Een high tea is altijd in de middag. U gaat onbeperkt thee drinken en ondertussen verschillende dingen eten. Dit zijn allemaal kleine hapjes. Deze zijn zoet en hartig. Sommige bevatten vlees of vis, maar het is natuurlijk ook mogelijk om vegetarische dingen te eten. De mogelijkheden zijn groots en er ligt voor iedereen iets lekkers bij. Echt een heel leuk idee als u wilt afspreken met een vriendin, college, familielid of iemand anders. Bij Restaurant de Tuin kunt u voor 19,50 per persoon komen genieten van een high tea.

Meer weten?

Alle informatie over de high tea en de andere dingen die u kunt komen doen en eten bij deze brasserie in Rotterdam is te vinden op de website. U vindt hier ook contactgegevens zodat u kunt reserveren of vragen kunt stellen aan het personeel.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.