Kies voor deze appelboom van Gardenzo

Wilt u graag iets nieuws met uw tuin? Denk er dan eens aan om voor wat meer groen te kiezen. Bloemen, struiken en bomen fleuren uw tuin op en het is erg leuk om deze dingen te onderhouden. Op deze manier wordt uw tuin niet alleen heel mooi, maar ook leuk. Bovendien kunt u kiezen voor bomen en struiken waar u van kunt eten. Kies bijvoorbeeld voor een appelboom! U koopt deze appelboom en nog veel meer bij Gardenzo.

De appelboom

Appelbomen zijn in Nederland een veel voorkomende keuze als het gaat om tuinieren. Appels groeien zeer goed in Nederland en geven daarom ontzettend veel vruchten af. Aan de cijfers is dit goed af te lezen. Alleen al in Nederland zorgen wij per jar voor 365 miljoen kilo appels. Dit zijn voornamelijk Elstar en Jonagold appels. Deze appels kunnen wij na wassen zo opeten, maar we kunnen er ook andere heerlijke dingen van maken zoals taart en moes. Daarom is een appelboom een erg goede en leuke keuze als u iets nieuws wilt in uw tuin.

Bestellen bij Gardenzo

Gardenzo heeft een ruim assortiment. Alles is op voorraad dus u heeft de levering vaak snel in huis. Bestelt u voor meer dan een bedrag van 50 euro? Dan zijn de verzendkosten voor u gratis.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.