Kinderopvang Ducky Duck als tweede thuis

Er worden veel twijfels gezet achter kinderdagverblijven. Vooral als het gaat om pasgeboren of hele jonge kinderen. Er is bewijs geleverd dat het het beste is voor het kind om, vooral in de eerste jaren van zijn of haar leven, veel bij de ouders te zijn. Een kinderdagverblijf is hier dus tegenstrijdig aan. Ouders moeten blijven werken en zetten hun kind dan een aantal dagen per week af bij een kinderdagverblijf. Het klinkt heel erg, maar dat hoeft het niet te zijn, bij bijvoorbeeld Kinderopvang Ducky Duck.

Veilig bij Ducky Duck

Wat de tegenstanders van kinderdagverblijven niet zeggen is dat vroege sociale contacten bij jonge kinderen de sociale ontwikkeling bevorderen. Hoe eerder kinderen leren spelen met andere kinderen, hoe beter ze hierin worden. Daarom kan een kinderdagverblijf ook veel voor een kind betekenen. Dit is wel zo, zolang het kind in een veilig en vertrouwde omgeving opgevangen wordt, waarin rekening wordt gehouden met de behoeftes van het kind. Deze behoeftes zijn warmte, aandacht en structuur. Zolang een kinderopvang als een thuis voelt, gezellig is en het kind de mogelijkheid geeft om leren om te gaan met andere kinderen, is het erg goed voor een kind. Met deze dingen wordt 100% rekening gehouden bij kinderopvang Ducky Duck.

Interesse

Als u een kinderdagverblijf in Bloemendaal zoekt, moet u zeker bij Ducky Duck zijn. Kijk op de website voor het aanmeldformulier of contact- en adresgegevens als u eerst nog wilt overleggen of vragen wilt stellen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.