Laten bezorgen van rozen met een mooie betekenis

Boeketcadeau is een webwinkel waar u vele mooie bloemen, boeketten en cadeau’s kunt bestellen. Een veel gekozen optie is het laten bezorgen van rozen. Dit is niet onlogisch. Rozen zijn ontzettend mooi en in veel verschillende kleuren te krijgen. Rozen staan door de hartvormige blaadjes en de bekende rode kleur voor liefde en vertrouwen. Er zijn echter zoveel meer kleuren en daarom betekenissen bij gekomen. 

Rozen en betekenissen

De misschien wel bekendste roos is de rode. Zoals hierboven al even kort vermeld werd staat deze voor liefde en vertrouwen. Daarnaast staat de rode kleur ook voor warmte, verlangen, dankbaarheid en schoonheid. Er zijn echter veel meer kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de witte roos. Deze staat voor puurheid, vriendschap, hoop, zuiverheid, onschuld en nog veel meer. Misschien past deze beter bij de persoon waarvoor u een bos rozen wilt kopen? Of past misschien de donker roze roos beter? Deze staat voor adel, magie, dankbaarheid, huiselijkheid en gemoedelijkheid. Zo zijn er op Boeketcadeau nog veel meer kleuren die allemaal hun eigen betekenis dragen. Wilt u een combinatie van verschillende kleuren? Dit kunt u doorgeven aan de klantenservice.

Nu bestellen

Ga naar de webwinkel om direct de rozen te bestellen. Verzendkosten zijn altijd 7,95. Op de hoofdpagina kunt u zien wanneer de eerstvolgende bestelmogelijkheid is. Wacht niet langer en verras uw geliefde of vriend met een prachtig bos rozen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.