Makkelijke rittenregistratie

Het is voor uw bedrijf erg handig dat u werknemers beschikking hebben tot bedrijfswagens. Op deze manier zijn medewerkers mobiel waardoor ze snel bij klanten en terug kunnen zijn. Daarnaast zijn ze hierdoor ook altijd bereikbaar. Als er gebruik wordt gemaakt van bedrijfswagens is het echter wel van belang dat er in de gaten wordt gehouden waar, wanneer en hoeveel er in gereden wordt. Het is lastig om dit door uw eigen werknemers te laten doen en dit kost ook nog eens heel veel tijd. Traqz heeft hier iets op gevonden.

Rittenregistratie

TraQz wil uw bedrijf graag helpen. Zij hebben een oplossing gevonden om ritten te registreren zonder dat dit veel tijd en geld kost. Want ja, het kost geld als u het uw eigen werknemers laat doen. Ze kunnen namelijk de tijd die ze steken in deze administratie ook steken in iets wat veel belangrijker is. TraQz heeft meerdere manieren en producten ontworpen die in verschillende situaties van pas zullen komen. De verschillende producten kunnen zien waar uw bedrijfswagens op dit moment bevinden, wat ook handig is als een soort bewaking. Daarnaast wordt er automatisch bijhouden wanneer en hoe lang er in de auto is gereden. Alle verschillende producten vindt u op de website van TraQz.

Geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent in de rittenregistratie, kunt u contact opnemen met TraQz. Alle contactgegevens vindt u op de website. Dit geldt tevens voor het hele assortiment.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.