Meer weten over het klimaat op Tenerife?

Wilt of gaat u binnenkort op vakantie naar Tenerife maar wilt u eerst meer te weten komen over dit prachtige eiland in Spanje? Klik dan hier. Op deze website kunt u werkelijk alles lezen over het eiland. We kunnen u nu alvast vertellen dat Tenerife een zeer goede vakantiebestemming is. Vooral als het gaat om het klimaat en het weer. Alle Canarische eiland staan bekend om hun eeuwige lentes, door het fantastische klimaat. Daarom gaan wij hier nog iets meer over vertellen.

Het klimaat

Spanje is sowieso een aantrekkelijk land om op vakantie te gaan en daarom altijd drukbezocht door toeristen. Dit geldt al helemaal voor Tenerife. Vooral in de zomermaanden wemelt het eiland van de toeristen. Dit geldt vooral voor het zuidelijke deel van het eiland. In de zomermaanden kan er overdag genoten worden van zo’n 30 graden. Een ideale temperatuur als u een lekker zon, zee, strand vakantie wilt hebben. ’s Nachts zakken de temperaturen richting de 20 graden, wat ideaal is om lekker te slapen of lang buiten te blijven. In de winter is het weer niet zo warm, maar een stuk beter dan in Nederland. Het is een ideale bestemming om te overwinteren. Het is mogelijk dat er temperaturen van 20 graden gemeten worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het klimaat op Tenerife? Ga dan naar de website tenerife.nl en lees over het klimaat en al het andere wat Tenerife te bieden heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.