Dit moet je weten over e-liquid

E-liquids zijn vloeistoffen die geschikt zijn voor de e-sigaret. Het vinden van een geschikte e-liquid hangt van een aantal factoren af. Het is voornamelijk een persoonlijke keuze, want de één houdt nu eenmaal meer van een aardbeiensmaak, terwijl de ander liever een voorkeur geeft aan een mintsmaakt. Echter is niet alleen de smaak iets waar je op moet letten. In deze blog vertellen we je er graag meer over.

PG en VG

Eén belangrijk element is de verhouding PG en VG. Dit zijn bestanddelen van de e-liquids. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte staat voor de zogeheten throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte staat voor de hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt. Let ook op het nicotinegehalte. Daarbij kun je vaak kiezen uit 0. 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid. Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij kennen een partij die je graag wil helpen met het geven van advies.

Bestellen maar!

Via de website Eliquidmania kun je diverse e-liquids en aanverwante artikelen bestellen. Wil je via deze website bestellen? Dan profiteer je van diverse voordelen. Je hebt jouw aankoop altijd snel in huis, want als je voor 17:00 uur een bestelling plaatst dan heb je jouw bestelling morgen nog in huis. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.

Meer weten over e-liquid kopen?

Wil je ook graag e-liquid kopen bij Eliquidmania? Of wil je meer weten over het bestellen van een e-sigaret via deze website? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder en geven je waar nodig advies op maat.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.