Natuursteen vloer van Kalekim

Wilt u een nieuwe vloer in huis? Denk er dan eens over na om een natuursteen vloer te nemen. Deze zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens zeer uniek, makkelijk schoon te houden, hebben nauwelijks onderhoud nodig en kunnen door alle omstandigheden heen waardoor ze een hele lange levensduur hebben. Dit is dus ideaal materiaal voor een mooie vloer. U koopt een natuursteen vloer bij Kalekim.

Over Kalekim

Kalekim is een bedrijf wat gespecialiseerd is in natuursteen producten. Dit zijn naast vloeren ook vensterbanken, dorpels, gevelkleding en aanrechtbladen. Allemaal van het prachtige, unieke en sterke materiaal. U vindt het bijna nergens zo goedkoop. Dit komt omdat de natuurproducten rechtstreeks vanuit Belgie, Brazilie, Italie, Turkije en China worden gehaald en vervolgens zelf worden gezaagd en bewerkt hier in Nederland. Er is daarnaast geen sprake van tussenahandel. De kwaliteit is zeer hoog en alles is uit voorraad leverbaar. Meer kunt u niet vragen toch?

Interesse?

Heeft u interesse in meer informatie over de natuursteen producten van Kalekim, bijvoorbeeld over de keramische gevelbekleding, of over het bedrijf zelf? Of wilt u graag direct een natuursteen vloer of ander product aanschaffen? Ga dan naar de website voor alle informatie en komt direct in contact voor vragen of opmerkingen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.