Natuurstenen terrastegels voor een tuin met uitstraling

Natuursteen Meterik is een bedrijf gespecialiseerd in producten gemaakt van natuursteen. Het bedrijf is in 2006 opgestart door Rob Alards. Het bedrijf stond in het begin in Meterik. Daarom is het bedrijf zo genoemd. Het bedrijf groeide al snel, waardoor het pand groter moest worden. Daarom is het bedrijf verhuisd naar een nieuw pand in Hegelsom. In Hegelsom is een prachtige showroom gebouwd van zo’n 10.000 vierkante meter. Het hele assortiment is daarom direct verkrijgbaar vanuit het pand waardoor de klanten snel bediend kunnen worden. In 2011 is na de verbouwing ook een eigen zagerij geopend zodat maatwerk ook snel geleverd kan worden. U kunt onder andere natuurstenen terrastegels krijgen bij Meterik.

Terrastegels

Natuurstenen terrastegels zijn tegels gemaakt van natuursteen. Dit betekent dat de natuurstenen een zeer unieke uitstraling hebben. Daarnaast zijn de tegels zeer duurzaam en zullen lang mooi blijven. Een eigenschap van natuursteen is dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Natuurstenen terrastegels zijn ideaal als u een strakke tuin wilt. U kunt al het groene in uw tuin vervangen met natuurstenen terrastegels, of de terrastegels juist combineren met veel bloemen en planten. U bent hoe dan ook verzekerd van een tuin of terras met een krachtige en unieke uitstraling waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Offerte aanvragen

Kijk op de website voor het hele assortiment van de natuurstenen producten van Meterik. U kunt direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor de producten die u wilt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.