Op zoek naar iemand die algemene voorwaarden op kan stellen?

Bent u op zoek naar iemand die uw algemene voorwaarden op kan stellen? Dan bent u bij Maatwerk Jurist aan het juiste adres. Zij zijn volledig toegewijd aan het opstellen van algemene voorwaarden. Zij kunnen deze passend maken voor uw bedrijf door rekening te houden met uw producten en/of diensten, uw handelswijzen en natuurlijk uw voorkeuren. Hoewel het bekend is dat veel mensen de algemene voorwaarden overslaan, is het toch belangrijk dat ze juist zijn opgesteld. Dat doet Maatwerk Jurist voor u.

Voordelen van Maatwerk Jurist

Maatwerk Jurist is een bedrijf wat gekwalificeerde, ervaren en gespecialiseerde werknemers in dienst heeft. Hierdoor weet u zeker dat uw algemene voorwaarden kloppen en van goede kwaliteit zijn. Er is nooit sprake van een systeem of een basisdocument bij het opstellen van de voorwaarden. Van het begin tot het einde worden de voorwaarden gemaakt speciaal voor uw bedrijf. Onder andere hierdoor ligt de kwaliteit van de voorwaarden zo hoog bij Maatwerk Jurist. Als u toch niet tevreden bent kunt u dit gewoon aangeven. Wijzigingen en toevoegingen zijn nooit voor u rekening. Maatwerk Jurist wil net zo lang doorgaan totdat u tevreden bent, voor een vaste lage prijs van 225 euro.

Meer weten?

Wilt u meer weten over algemene voorwaarden opstellen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en natuurlijk de contactgegevens voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.