Op zoek naar een recreatiepark in eigen land?

Wil je aankomende vakantie doorbrengen op een recreatiepark in eigen land? Dan raden we je aan om je vakantie door te brengen bij de Leistert. Op deze camping valt genoeg te beleven, want er zijn een hoop faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Benieuwd wat u allemaal moet weten over dit park? We leggen het graag aan je uit.

Overnachten op dit recreatiepark
Bij dit recreatiepark kun je enerzijds overnachten op de camping en anderzijds overnachten op het bungalowpark in Limburg. Bij laatstgenoemde kun je kiezen voor een chalet, lodge of een tent. Wil je  er zeker van zijn dat er nog een plekje vrij is voor jou? Dan adviseren we je om op tijd te boeken. Wil je op het laatste moment nog een bezoekje brengen aan dit recreatiepark? Neem dan een kijkje tussen de last minutes en boek een accommodatie met extra korting.

Meer weten?
Wilt u graag meer weten over dit recreatiepark? Neem dan eens een kijkje op de website van het recreatiepark en ontdek zelf alle mogelijkheden en faciliteiten. Door een kijkje te nemen op de website krijg je ook meteen een impressie, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.