Oplossingen door middel van therapie met paarden

Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn vel of heeft problemen in een relatie. Deze relatie kan met uw partner zijn, maar ook met uw familie of collega’s. Soms is het nodig om voor deze problemen binnen uzelf of in de interactie en communicatie met deze relaties hulp te zoeken. Dit zodat u op de juiste manier geholpen kunt worden en de problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van therapie met paarden.

Waarom therapie met paarden?

Paarden zijn hele gevoelige dieren. Zij merken snel dat er iets mis is en kunnen dit defect reflecteren, waardoor de mensen die het paard zien ook kunnen merken waar het probleem zit. Zodra duidelijk is wat het probleem is kan het makkelijker opgelost worden en daarom is een paard onmisbaar. U kunt bij Sandra Coachen met Paarden leren om te communiceren met een paard, maar u kunt ook paarden gebruiken om te leren communiceren met uw familie of collega’s, als dit nu niet goed gaat. Sandra heeft de juiste kennis, ervaring en papieren om goede trainingen te kunnen geven en is daarom zeker een aanrader.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie ontvangen, heeft u vragen of opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar de website van Sandra voor de contactgegevens.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.