Packstore in Eindhoven is een sociale werkplaats en maatschappelijk verantwoord

Packstore staat bekend als een co-packing, logistiek en fulfilment bedrijf wat verpakt, ompakt en op slaat. Het bedrijf is echter meer dan alleen een verpakkingsbedrijf wat zich richt op de winst. Packstore in Eindhoven is een sociale werkplaats die zich houdt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.U kunt hier dus terecht voor onder andere het verpakken en opslaan van uw producten, maar dit gebeurt allemaal op een speciale manier waar er onder andere rekening gehouden wordt met uw wensen. Lees snel verder over wat dit verder allemaal betekent.

Sociale werkplaats en maatschappelijk verantwoord

Elk bedrijf richt zich op winst. Dit gebeurt bij Packstore echter niet op een normale manier. Het behalen van winst is het enige doel, maar er wordt veel rekening behouden met de middelen. Deze middelen zijn de medewerkers, klanten en het milieu. Voor de medewerkers betekent dit een sociale werkplaats. Een werkplaats die zich richt op het ontwikkelen van de medewerkers zodat ze op de arbeidsmarkt kunnen groeien. Voor de klanten betekent het dat er rekening gehouden wordt met wensen en dat het bedrijf zeer flexibel werkt. Voor het milieu betekent het kort gezegd dat er geen misbruik van wordt gemaakt en het niet schadelijk zal zijn.

Contact

Wilt u contact opnemen met Packstore? Dan moet u hier klikken. U wordt doorgestuurd naar de website waar u alle informatie en contact gegevens over en van het bedrijf vindt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.