Packstore’s filiaal in Ede een sociale werkplaats

Elke dag hebben wij minimaal 1 verpakking in ons hand. De ene mooier en handiger dan de andere. Heeft u wel eens nagedacht over wie de verpakkingen eigenlijk ontwerpt en maakt? We hebben het elke dag in ons hand, maar denken er niet over na. Packstore is één van de verpakkingsbedrijven in Nederland. Zij zorgen voor verpakkingen en dat ze om het product heenkomen. Dit doen ze echter op een andere manier dan de meeste verpakkingsbedrijven in Nederland. Dit komt namelijk doordat het filiaal in Ede een sociale werkplaats is. Dit betekent onder andere dat er rekening gehouden wordt met klant en medewerker.

Als klant

Veel bedrijven roepen dat de klant koning is. Bij Packstore is dit écht het geval. Dit merkt u terug door verschillende dingen. Ten eerste is uw wens altijd belangrijk. Er zal naar geluisterd worden en deze zal indien mogelijk verwezenlijkt worden. Daarnaast wordt er altijd voor gezorgd dat de verpakkingen en de opslag zeer professioneel en kwalitatief zijn. Dit altijd binnen uw budget en tijdslimiet.

Als werknemer

Als werknemer zit u bij Packstore ook goed. Packstore geeft iedereen een kans en neemt daarom zelfs mensen aan die lange tijd niet hebben gewerkt. Dit zodat deze mensen zich kunnen ontwikkelingen op de arbeidsmarkt of binnen het bedrijf. Klik hier voor de website van Packstore BV voor meer informatie en contact.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.