Renovatie hulp van Timmerbedrijf Hartman

Staat u een tijdrovende renovatie te wachten maar weet u niet waar u op moet letten tijdens deze renovatie of weet u überhaupt niet waar u zou moeten beginnen? Wanneer u dan zelf aan de slag gaat kan dit een lange tijd duren met een matig resultaat. Laat u deze renovatie uit uw handen nemen door Timmerbedrijf Hartman, timmerbedrijf Vorden. U bent verzekerd van een mooi resultaat en de klus zal op hoog tempo worden uitgevoerd. Wilt u een bedrijf inschakelen voor uw renovatie? Dan bent u bij Timmerbedrijf Hartman aan het juiste adres!

Niet meer koud door gerenoveerde kozijnen

Samen met mijn man ben ik een korte tijd geleden verhuist naar een oud karakteristiek huis nabij Vorden. Al snel merkten wij dat onze kozijnen teveel kou door lieten waardoor het vrijwel altijd koud was in huis. Wij hebben daarom de keuze gemaakt om onze kozijnen te laten renoveren. Mijn man en ik hebben beide 2 linker handen en wilden dit graag aan een ervaren bedrijf over laten. Zo zijn wij in contact gekomen met Hartman Klusbedrijf Vorden en voor wij het wisten waren onze kozijnen gerenoveerd! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Ook uw kozijnen renoveren?

Wilt u ook uw kozijnen, uw trap of een monumentaal pand renoveren? Neem contact op met Hartman Klusbedrijf Vorden en bespreek de mogelijkheden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.