Rustgevend, een camping aan het water

Niets rustgevender dan een camping aan het water. Bij TerSpegelt zijn er volop mogelijkheden om te overnachten aan de waterkant. Niets rustgevender dan een camping aan het water. Bij TerSpegelt zijn er volop mogelijkheden om te overnachten aan de waterkant. Een camping aan het water geeft misschien wel het meest ultieme vakantiegevoel dat je kunt hebben. Zowel in de zomer als in de winter, water zorgt altijd voor een fijn uitzicht. Gelukkig kan dit ook gewoon in eigen land. Bijvoorbeeld bij recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Deze camping beschikt over maar liefst drie recreatiemeren. Hier zijn genoeg mogelijkheden om je tent of caravan aan de oever te plaatsen. Liever wat luxer overnachten? Ook dat kan aan het water. Bijvoorbeeld in een van de 90 huuraccommodaties zoals de Lakeviewlodge of een rustieke WaterLodge.

 

Wakker worden op het water

 

Bij Camping TerSpegelt kunt u ook een luxe lodge op het water huren. Ja echt! De super-de-luxe WaterLogdes liggen voor u klaar. Op een vlonder net boven het water geniet u hier van een prachtig uitzicht over een van de meren in het park. Ligt dat wel lekker? In deze waterlodges slaapt u op echte bedden en kunt u relaxen op een van de hangmatten boven het water. Lekker weer? Dan neem je gewoon lekker een duik in het meer natuurlijk, of kom lekker zwemmen in het overdekte SterrenStrand. Voor iemand die helemaal geen genoeg kan krijgen van het water ligt het grote blobkussen klaar. Ook kun je gaan bandraften of lekker een hengeltje uitgooien. Liever iets rustiger? Dan doe je een rustgevend spelletje Jeu de Boules, huur een fiets en sluit de avond gezellig af met een bezoekje aan de heuse outdoorcinema.

 

Kijk vast rond

Het is logisch dat u eerst een goede indruk wilt krijgen van de camping, alvorens u boekt. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft zelfs een magazine!

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.