Sappen maken met de slowjuicer

Bent u bezig met gezond eten en drinken? Dan kan een apparaat waar u gezonde sapjes mee maakt natuurlijk niet ontbreken. Een slowjuicer is het perfecte apparaat. De slowjuicer van Greenis Europe maakt heerlijke en gezonde sappen van groente en fruit.

De mogelijkheden met de slowjuicer

De Greenis slowjuicer zorgt voor een pulpvrij sapje. Op een langzame manier worden de producten geperst waardoor het niet wordt verhit. Op deze manier blijven veel vitaminen en mineralen behouden. In de slowjuicer kunnen alle soorten groente en fruit. Ook groente en fruit met een hardere schil kunt u er in gooien. Er komt een grote hoeveelheid sap uit de slowjuicer. Met de slowjuicer kunt u veel verschillende dingen maken. Naast sappen kunt u ook soep, saus, notenmelk of ijs maken. Kortom, de slowjuicer is een apparaat dat niet mag ontbreken in uw keuken.

Meer informatie over de slowjuicer

Bent u benieuwd naar de slowjuicer van Greenis Europe en wilt u weten wat de voordelen zijn? Ga naar de site voor meer informatie over de slowjuicer, de voordelen en de mogelijkheden. Ook kunt u op de site eenvoudig bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en zij helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.