Slapen in een safaritent in Nederland

Voor iedereen die denkt dat je alleen in Afrika in een safaritent kunt slapen heeft het mis. Je kunt namelijk ook in Nederland heerlijk logeren terwijl je je op safari waant. Wanneer je een safaritent in Nederland boekt bijvoorbeeld. Dit is vooral voor kinderen een grote belevenis, maar stiekem voor jou als ouder ook erg leuk. ’s Morgens de safaritent open maken en uitkijken over het water terwijl je heerlijk aan je ontbijt zit, dat wil toch iedereen? Kamperen krijgt een geheel nieuwe dimensie.

Wakker worden in de safaritent

Je gaat natuurlijk niet de hele tijd in de safaritent zitten. Je wilt immers nog wel veel van het recreatiepark zien waar de safaritent zich bevindt. Dit is namelijk op vakantiepark TerSpegelt in Brabant. Er is genoeg te doen voor het hele gezin. Je gaat crossen, spelletjes spelen of je gaat helemaal op de creatieve tour. Je kan doen wat je zelf wilt. Hadden we al verteld dat er een groot binnenzwembad is met meerdere baden en glijbanen? Een week is bijna te kort voor dit park. Oudere kinderen gaan lekker chillen in de hang out, terwijl jij kan doen wat je zelf wilt. Klinkt goed, nietwaar?

Bekijk de mogelijkheden

De tent staat al helemaal voor je klaar bij aankomst. Je hoeft dus alleen nog maar je koffer uit te pakken en je kunt meteen gaan relaxen. De tent beschikt ook over bedden en een koelkast. Wil je niet koken? Dan kun je ook gewoon gaan eten bij een van de horecagelegenheden op het park. Op de website maak je alvast een uitgebreide virtuele wandeling, zo kun je precies zien of deze camping voldoet aan jouw wensen. Ook kun je op deze manier vast een beetje sfeer proeven. Meer nieuwtjes ontvangen? Lees dan het magazine op de website. Genoeg manieren om een goede indruk op te doen dus.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.