Sneller door digitalisering

Tegenwoordig gaat het een stuk sneller zodra u een pakketje bij de deur ontvangt en vervolgens de bestelling met de bezorger afhandelt. Terwijl u vroeger een handtekening op papier moest zetten, gaat dit tegenwoordig allemaal digitaal. Een digitale handtekening is een stuk veiliger voor zowel de bezorger, als voor de klant. Deze zal namelijk altijd een bewijs hebben van het feit dat hij het pakketje heeft ondertekent, doordat de digitale handtekening direct wordt doorgestuurd naar het bureau om deze handtekening vervolgens online te verwerken.

Niet meer op papier

De specialist Evidos is zo’n specialist die ervoor kan zorgen dat u sneller en efficiënter te werk kan gaan door middel van bijvoorbeeld de digitale handtekening. Op deze manier is het mogelijk om overal een snelle oplossing voor te vinden, waardoor u nooit meer gedoe heeft met zaken die op papier worden ondertekend. Evidos zal ervoor zorgen dat uw bedrijf een stuk sneller en moderner kan werken, doordat zij de digitalisering bij u in het bedrijf een stuk moderner maken.

De oplossing

Wilt u dus een stuk efficiënter en sneller contracten of offertes kunnen laten ondertekenen door de klant? Surf dan direct naar de website van Evidos voor meer informatie over digitaal ondertekenen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.