Sociale werkplaats uit Amsterdam voor webshop fulfilment

Heeft u een webwinkel en vindt u het prettig om bepaalde werkzaamheden uit handen te geven? Bijvoorbeeld het verpakken, opslaan en versturen van bestellingen? Maar vindt u het ook erg belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de mens en het milieu terwijl er winst wordt gemaakt? Dan moet u bij de sociale werkplaats uit Amsterdam zijn. Hier wordt de webshop fulfilment namelijk geregeld op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Packstore

Packstore is een logistiek, fulfilment en co-packing bedrijf wat een maatschappelijk verantwoorde werkwijze heeft. Er wordt rekening gehouden met de werknemers, de klant zal altijd koning zijn en er wordt ook gedacht aan het milieu. Dit terwijl het verpakken, inpakken, opslaan, versturen en ontvangen van uw bestelling gedaan wordt op een professionele manier. Dit door mensen met veel kennis en ervaring. Dit betekent dat u op een goede manier uw werk uit handen geeft en zich daardoor geen zorgen meer hoeft te maken over deze zaken en zelf meer tijd over heeft voor ontwikkelingen en groei van uw webwinkel.

Webshop fulfilment

Wilt u gebruik maken van deze webshop fulfilment van Packstore? Surf dan naar de website voor alle informatie die u nodig heeft en neem contact op voor antwoord op uw vragen of het maken van een afspraak.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.