Software voor een factuur of offerte

Elk bedrijf maakt gebruik van offertes. U heeft er vast wel eens van gehoord, maar wat zijn deze papieren precies? Wat betekenen ze en waarom worden ze gebruikt? Een offerte is het eerste document wat u als klant ontvangt nadat u deze zelf aanvraagt. In de offerte staat beschreven wat uw wensen zijn en wat het bedrijf denkt wat dit gaat kosten. De bedoeling is dat u overgehaald wordt om het product of de dienst te kopen. U kunt daarom een offerte accepteren of afwijzen. Als u een offerte accepteert is de volgende stap de fysieke factuur of factuur online .

Factuur

Een factuur is de tweede stap. De offerte is geaccepteerd waardoor er een samenwerking is ontstaan tussen bedrijf en consument. De factuur is wat er precies gedaan gaat worden door het bedrijf en hoeveel de klant hiervoor moet betalen. Een factuur (geldt ook voor een offerte) lijkt heel ingewikkeld. Al helemaal om te maken. Dit is echter niet het geval.

Offerte en factuur maken

Het maken van een factuur of offerte kan heel gemakkelijk door middel van het software voor een factuur. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw huisstijl toevoegen en vervolgens de juiste cijfers en tekst invoeren. De rest staat allemaal als basis voor u klaar bij Workspace.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.