Thuisbioscoop of gametoernooi voor je verjaardag

Wil je dit jaar eens iets anders doen met je verjaardag? Dan heeft Movie5 zeer leuke ideeën voor je klaarliggen. Als je van plan bent om veel mensen uit te nodigen om met jou iets leuks te gaan doen, ben je hier zeker aan het juiste adres. Door hun kennis en ervaring over organisatie en het in bezit zijn van de juiste apparatuur, kunnen zij super leuke dingen voor jou feest organiseren. Denk bijvoorbeeld een thuisbioscoop of een game toernooi!

Thuisbioscoop

Het is mogelijk om een bioscoop naar je huis toe te laten om van een film te genieten met al je vrienden en familie. Dit is geschikt als je tussen de 50 en de 150 mensen uitnodigt. Het is mogelijk om dit in de tuin te doen zodra het donker is, of om het te installeren in een donkere kamer in huis. Alles inclusief het scherm, beamer en het geluid wordt door Movie5 geregeld. Een bioscoop huren kost 495 euro plus kosten voor het transporteren. Een afspraak maken voor een thuisbioscoop kan gedaan worden via de website.

Game toernooi

Ben je van plan iets minder mensen uit te nodigen? Of wil je liever iets anders? Dan is het ook mogelijk om een gametoernooi te organiseren voor 32 tot 64 genodigden. Vanaf 10,00 per persoon kun je al een gametoernooi met FIFA of Call of Duty organiseren. Ook hiervoor geldt dat alles wordt geregeld door Movie5. Ga naar de website voor het maken van een afspraak.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.