Tips voor kamperen in Limburg

Comfort kampeerplaatsen met een eigen boomhuisje, kampeerplaatsen met privé sanitair, luxe ingerichte Glamping tenten, knusse Leistert Cabins en sfeervolle Leistert Lodges. U leest het goed. Al deze soorten accommodaties zijn op hetzelfde recreatiepark te boeken wanneer u wilt kamperen in Limburg. Bij 5-sterren camping De Leistert in Limburg is de keuze namelijk groot, wanneer u een perfecte gezinsvakantie zoekt. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Heeft u bijvoorbeeld graag iets meer ruimte voor de kinderen? Zijn jullie wat luxe gewend, maar willen jullie toch kamperen? Of wilt u juist even alleen in een tentje aan de waterkant verblijven? Bekijk snel de opties!

 

Een onvergetelijke vakantie in Limburg

Tennis, volleybal en basketbal. Het is niet erg als de kinderen hun sportlessen thuis deze week missen. Ze komen op camping De Leistert maximaal aan hun beweging. Misschien ontdekken ze wel een nieuwe sport! Leg jij intussen je handdoekje uit in de ligweide, terwijl de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken in de roei- en speelvijver? Bij slechter weer kunnen jullie ook zwemmen, namelijk in het overdekte subtropisch zwembad met heerlijke glijbanen. In de indoor speelhal gaan ze helemaal los op de klimtoestellen. ’s Avonds ga je een vorkje prikken in een van de restaurants. Zelf koken? Ga vooral geen boodschappen vanaf huis meeslepen. Op de camping is er een complete supermarkt met iedere dag ovenverse broodjes en croissants. Voor een onvergetelijke vakantie in Limburg hoeft u niet veel extra’s meer te regelen.

 

Kampeerplek af, omgeving in

En ontdek de prachtige omgeving van de camping. Het leuke aan kamperen in Limburg is dat je meteen een prachtige omgeving om je heen hebt. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. U heeft opties te over. Misschien een weekje erbij plakken? Overleg de mogelijkheden met de receptionisten, zij helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.