Uitbesteding van loonverwerking door Loon Brigade

Administratie kost veel tijd en geld. Ondanks dat het noodzakelijk is heeft u er hoogstwaarschijnlijk geen zin in. Dit kan meerdere redenen hebben. Misschien omdat u het moeilijk vindt, omdat u er geen tijd voor heeft, omdat u andere dingen belangrijker vindt of omdat u liever niet iemand aanneemt omdat het teveel kost. Het is mogelijk om dit uit te besteden aan Loon Brigade. Zij nemen uw loonverwerking volledig over zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken en uw tijd beter kunt besteden.

Diensten

Loonverwerking omvat meerdere dingen. Loon Brigade zal daarom ook meerdere dingen overnemen. Denk aan het verwerken van de loon van uw personeel, het maken van de loonstroken, het maken van een betaalbestand, de formulieren voor en het regelen van de aangiftes van loonheffing, contact met pensioenfondsen en het hebben van een telefonische helpdesk. Loon Brigade neemt dus het volledige pakket van u over. Dit gebeurt allemaal tot op de cent nauwkeurig. Het uitbesteden van de loonverwerking aan Loon Brigade kan al vanaf €5,25 per werknemer per maand. Dit is geschikt voor elke bedrijf, administratiekantoor of accountantskantoor.

Contact

Contact gegevens voor afspraken, vragen en advies vindt u op de website. Wilt u eerst nog informatie lezen over de uitbesteding van loonverwerking? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.