Vakantie in Nederland? Kies Brabant!

Bent u van plan om eens niet het vliegtuig te pakken, maar u binnen de grenzen van ons eigen land te vermaken? Dan kunnen wij een vakantiepark in Brabant aanbevelen. Waarom Brabant? Daar kunnen we je uitgebreid over bijpraten. In Brabant kun je namelijk rekenen op een Bourgondische levensstijl, uitgebreide mogelijkheden en uitstapjes in de nabije omgeving. Op het park zelf zijn er genoeg activiteiten voor het hele gezin. Je waant je dus even helemaal in een ander land, terwijl je er binnen een paar uurtjes rijden al bent! Het fijne van die korte reisafstand is dat u het met de auto kunt afleggen, zonder dat het te veel beroep doet op het geduld van de kinderen. Daarbij kun je zoveel bagage meenemen als u wilt én ook zoveel souvenirs mee terug nemen als u wilt.

 

Boek en geniet

Je hebt je helemaal ingelezen en je hebt er zin in. Wat zou het zonde zijn als dan je plekje bezet blijkt te zijn! Tijdig boeken is dus aan te raden. Op die manier kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. We weten namelijk dat dit vakantiepark in Brabant zeer in trek is en dus. Het soort accommodatie is maar net waar je naar op zoek bent. Van simpel tentje tot eigen camper en van luxe lodge tot bungalow. Wellicht ben je van plan je hele familie mee te nemen. Geen probleem! Dan staan er volledig ingerichte tenten tot je beschikking. Ook kun je kiezen uit een van de lodges, tipitenten of de bosvilla voor twaalf personen. Op dit vakantiepark in Brabant kunnen jullie wel uit de voeten!

 

Meer over de mogelijkheden

Wij kunnen nog wel even doorgaan over de geweldige vakantie die je kunt beleven op dit vakantiepark in Brabant. Je kunt het ook aan eerdere bezoekers vragen natuurlijk. Maar het leukste is nog om het zelf mee te maken. Maak eens een keer een virtuele wandeling op de website of bekijk de foto’s. Liever je vragen stellen aan een van de receptiemedewerkers? Zij staan dagelijks voor je klaar met aanvullende informatie.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.