Verblijf voor iedereen op dit vakantiepark in Limburg

Helemaal back to basics? Of kampeer je liever helemaal in luxe? Bij camping De Leistert kan iedereen terecht. Bij dit vakantiepark in Limburg stel je je verblijf precies samen zoals jij wil. De faciliteiten zijn hier haast oneindig. Zo zijn er alleen al tal van mogelijkheden om te overnachten. Ook zijn er volop mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn.

 

Kies je accommodatie op camping De Leistert

Steek jij graag je handen uit de mouwen om je eigen tentje op te zetten? Of pak jij liever je koffers uit in een super-de-luxe bungalow? Er is voor iedereen een passend verblijf mogelijk. Gezellig met z’n allen kamperen met je eigen kampeermiddel of in een gehuurd chalet. Of doe eens gek en verblijf in een luxe vakantieboerderij met sauna en whirlpool. Bij dit vakantiepark in Limburg is het allemaal mogelijk.

 

Klaar voor de activiteiten?

Een fanatieke fietser of een echte waterrat? Voor iedere sportliefhebber is er wel een mogelijkheid op camping De Leistert. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Gooi tot slot gezellig een pijltje in het sportcafé. Weet je wat zo leuk is? Op die gehuurde fietsen kun je direct de grotere omgeving van dit vakantiepark in Limburg ontdekken. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shop je helemaal gek bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

 

Ontdek het lekker zelf!

Eigenlijk hebben we al veel te veel verteld. Om de sfeer van vakantiepark De Leistert te proeven, is een bezoekje aan te raden. Ga er bijvoorbeeld eerst eens een dagje uit en bedenk dat of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Vragen? Bel gerust met een van de receptiemedewerkers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.