Voorkeur voor een kindvriendelijke camping?

De zomer is aangebroken, maar heeft u nog geen plannen? Last minute iets boeken kan natuurlijk ook altijd. Wacht echter niet te lang. Wilt u graag in Nederland blijven? Dan kunt u eens naar Recreatiepark de Leistert in Limburg gaan. De camping van dit park heeft de titel ‘Best Camping’ gekregen en maar liefst vijf sterren van de ANWB. Recreatiepark de Leistert is dus eenkindvriendelijke camping in Limburg. Erg handig wanneer u met kleine kinderen op vakantie gaat en u er zeker van wilt zijn dat zij zich vermaken, maar het ook een fijne plek is voor u.

Alle activiteiten voor jong en oud

De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen van twee tot en met tien jaar. Niet alleen jonge kinderen kunnen zich hier goed vermaken, want ook voor de ouderen onder de kinderen is hier genoeg te doen. Lekker zwemmen in het zwembad, zonnen op het strand of iets actiefs? Er is voor ieder wel iets. De kleintjes kunnen bij het animatieteam terecht terwijl jij lekker een boek kunt lezen. De auto parkeren is ook geen probleem, daar zijn verschillende plekken voor. Voor meer informatie over deze kampeerplaats kunt u terecht op de website van recreatieparkde Leistert.

Meer weten over de camping?

Ziet u dit wel zitten en wilt u graag een plekje reserveren? Bekijk dan de website en vindt daar meer informatie. U kunt hier de camping vast bekijken via verschillende foto’s. Wie weet staat u binnenkort op Recreatiepark de Leistert en heeft u de vakantie van uw leven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.