Wat is een verticale transportband?

Transportbanden zijn er in diverse soorten en maten. Het is maar net welke uitvoering het best past bij uw doel als gebruiker. Dit product is een belangrijke factor binnen een productieproces. Zonder goede transportband kan de verwerking van producten behoorlijk wat slomer gaan. Wij sommen daarom graag de meest voorkomende soorten transportbanden voor u op.

Soorten transportbanden

De meeste transportbanden die u misschien hebt gezien zijn er in de horizontale opstelling. De rollen zorgen ervoor dat de goederen of producten op een soepele manier voortbewegen. Naast de vlakke transportbanden, profielbanden en staalkoordbanden zijn er ook verticale transportbanden. De verticale transportbandzorgt ervoor dat goederen of producten van boven naar beneden (of juist andersom) worden verplaatst. De producten kunnen zelf een weg naar boven of beneden maken.

Vraag hulp

Het is wel handig om wat hulp te hebben bij het kiezen van het juiste product. Deze verticale, of andere transportbanden, kunt u verkrijgen bij ACB Transportbanden. Neem dus even contact met ze op, zodat u zeker weet dat u de juiste aanschaft voor uw doelen. Zij kunnen u gegarandeerd op weg helpen, zodat u straks in één keer de juiste transportband in huis (of productieruimte) haalt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.