Weekje Limburg dit jaar?

Op zoek naar een vakantiepark in Limburg? Dat kan niet moeilijk zijn, want in Limburg zijn er tal van vakantieparken. De keuze lijkt dus eenvoudig, maar is dat ook zo? Want hoe weet je of een park ook voldoet aan jullie wensen? Het zou toch zonde zijn als je er pas bij aankomst achter komt dat de hygiëne te wensen overlaat, de accommodaties niet naar wens zijn en het aanbod van activiteiten flink tegenvalt. Wij helpen graag om een weg te vinden binnen het enorme aanbod. Op die manier zijn jullie er als gezin zeker van dat iedereen een topvakantie kan beleven. Binnen één gezin kunnen de vakantiewensen namelijk behoorlijk uit elkaar liggen. We gaan dus op zoek naar een vakantiepark in Limburg met voldoende en kwalitatieve faciliteiten en accommodaties die voldoende activiteiten biedt voor het hele gezin.

 

Van activiteit tot luxe accommodatie

Kinderen klauteren, klimmen, zwemmen en spelen de hele dag op vakantiepark De Leistert. Ze spelen een potje tennis, basketbal, Jeu de Boules of bowling. Slecht weer? Geen probleem. In de indoor speeljungle en het subtropisch zwembad kunnen ze zich dagenlang vermaken. En ’s avonds? Dan duik je heerlijk het opgemaakte bedje in, in een luxe accommodatie. Van bungalow tot cabin of lodge. Dat is helemaal aan jullie. Hier rusten jullie én de kinderen uit voor weer een nieuwe dag vol avontuur. Misschien komen jullie dan Pluck en Pien van het animatieteam wel tegen!

 

Zien we jullie deze zomer?

Heb je na het lezen van deze blog vragen of zouden jullie graag wat aanvullende informatie ontvangen? Geen probleem! Bel gerust met een van de receptiemedewerkers. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor jouw verblijf op dit recreatiepark. Zien we jullie gauw in Limburg?

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.