Wees kritisch op kindvriendelijke campings

Zeker voor kinderen is de vakantie het hoogtepunt van het jaar. Juist daarom is het extra belangrijk dat uw bestemming kindervriendelijk is. Dit geeft ze de vrijheid om hun eigen vakantie te vieren, met de activiteiten waar zij in hebben en het liefst zelfstandig aan deel kunnen nemen. Maar wanneer weet u zeker dat een camping echt kindvriendelijk is? Wij helpen graag met het beantwoorden van deze vraag. We kennen namelijk een camping in Limburg die kindvriendelijk is én daarbij alles biedt om ook als volwassene de vakantie van uw leven te vieren.

 

Hier moet u op letten

Hoe kindvriendelijk een vakantiepark is, ziet u al aan de accommodaties. Denk aan accommodaties die speciaal voor kinderen zijn ingericht. Het is wel zo praktisch als deze zijn voorzien van traphekjes en speciale afgeschermde wandcontactdozen.  Hoe leuk is het om een bolderkar voor de deur te hebben. Met een eigen veranda en tuin om in te spelen, kunnen kinderen zich helemaal zelf vermaken. Natuurlijk moeten ook de activiteiten vermaak bieden voor kinderen van alle leeftijden. Wij noemen een indoor speelhal, het knutselen in het klushuis en een heerlijke grote speeltuin. Sportieve kinderen pakken de crossfiets voor een rondje op de fietscrossbaan. Ook is het mogelijk om fietsen en skelters te huren voor een rondje in de omgeving. Misschien willende kinderen eens een potje tennis, basketbal of kooivoetbal proberen. Spelen ze een potje Midgetgolf of Jeu de Boules.

 

Laat u adviseren en informeren

Wij raden dus aan eens bij de Leistert te kijken. Dit park bevat alle benodigdheden voor een zeer luxe en kindvriendelijke vakantie. Wanneer u graag meer informatie ontvangt over de mogelijkheden op deze camping, dan verwijzen we u graag even door naar de medewerkers van dit vakantiepark. Zij staan u namelijk graag te woord over de mogelijkheden op recreatiepark De Leistert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.